Contact

T-Toys Barneveld                                                   

Valkseweg 159

         Klik hier voor route                         

3771 SE Barneveld

Tel. 0610489920

email: barneveld@t-toys.nl

 Indien U wilt komen kopen of U internetbestellig wilt afhalen dan is dat mogelijk, app, mail of bel vooraf, om teleurstelling te voorkomen.

We hebben geen vaste openingstijden. 

U kunt bij ons met  pin of contant betalen.

Vernieuwen
Algemene voorwaarden T-Toys Barneveld1.T-Toys Barneveld is statutair gevestigd te Barneveld, op het adres: Valkseweg 159, 3771SE Barneveld, tel. 0610489920, email barneveld@t-toys.nl en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Ede, KVK nr. 08187758, BTW nr. NL192881267B01.

2.T-Toys Barneveld is franchisenemer van T-Toys Nederland, maar is als zelfstandig ondernemer zelf verantwoordelijk voor haar eigen assortiment. T-Toys Barneveld kan niet aansprakelijk worden gesteld voor overeenkomsten die zijn aangegaan met een van de collega vestigingen van T-Toys.

3.T-Toys Barneveld levert het complete assortiment van Bruder, Siku, Rolly Toys, Britains, Universal Hobbies, Peg Perego en aanverwante artikelen.

4.Aanbiedingen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid van de producten. Typefouten blijven te allen tijde voorbehouden.

5.De koopovereenkomst tussen T-Toys Barneveld en koper is tot stand gekomen op het moment dat de zichttermijn van 7 dagen na ontvangst van de bestelling is verstreken.

6.Alle prijzen van producten op deze site zijn afhaalprijzen, inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Indien de koper niet in Nederland woont, is hij zelf verantwoordelijk voor de verschuldigde omzetbelasting of invoerrechten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en formaat van de bestelde artikelen.

7.Binnen Nederland worden bestelde producten bij de transporteur afgeleverd uiterlijk op de eerstvolgende werkdag nadat de betaling op onze rekening is bijgeschreven, mits op voorraad. Wij bevestigen uw bestelling altijd per mail, op het door u opgegeven mail-adres.

8.T-Toys Barneveld biedt u de volgende betaalmogelijkheden:

• Bij afhalen kunt U PINNEN of CONTANT betalen.

• Bij verzenden kunt U, U bestelling per IDEAL betalen.

9.Artikelen die u bij T-Toys Barneveld heeft gekocht, kunnen zonder opgaaf van redenen binnen 7 werkdagen na ontvangst worden geruild en/of retour genomen, mits u de factuur nog heeft, de aankoop niet is gebruikt, en in de originele verpakking zit. Het door u betaalde bedrag wordt binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort, met aftrek van de verzendkosten.

10.Wanneer u een kapot artikel heeft ontvangen, wordt deze door ons kosteloos omgeruild voor hetzelfde product, mits leverbaar, mits u de factuur nog heeft, de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking zit. U moet dan wel binnen 3 dagen na ontvangst van het kapotte artikel contact met ons opnemen. Bij klachten die na deze termijn bij ons binnenkomen, vervalt het recht op retourneren.

11.Als u artikelen heeft geretourneerd, zorgt u dan voor een verzendbewijs van het postkantoor, zodat het mogelijk is de retourzending na te zoeken. T-Toys draagt geen enkele verantwoording voor zoekgeraakte pakketten.

12.T-Toys Barneveld kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

13.Op alle geleverde merkproducten zit garantie t.a.v. fabrieks-/montagefouten.

14.Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.


(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2023 T-Toys Barneveld sinds 2009 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel